Our story

Over ons

Het Australische merk Meir ontwerpt en produceert de mooiste Mat zwarte kranen met de nadruk op de combinatie van modern design en strakke lijnen.

Alle Meir producten worden gemaakt met Europese onderdelen, de hoogste kwaliteit DR / DZR-messing en afgewerkt in een gegalvaniseerde matte zwarte coating.

Ontworpen met de hulp van de meest vooraanstaande Australische architecten zijn de Meir tapware producten stuk voor stuk ware ambachtelijke product. Hoogwaardige kwaliteit garanderen we van concept tot productie. Hierdoor kunnen we op al onze Meir producten 10 jaar garantie geven, ons bewijs van superieure kwaliteit.

We zijn een online-only bedrijf. Het gevolg hiervan is dat we onze klanten niet in het echt ontmoeten. Voor ons als bedrijf is het dan ook belangrijk dat al onze klanten bij ons terecht kunnen met al hun vragen of opmerkingen. Door middel van onze Australische Meir Black klantenservice helpdesk kun je de beste service krijgen, 24/7 en 365 dagen per jaar. Wil je in het Nederlands geholpen worden? Neem dan tijdens werktijden contact op via 035-7502882.

Niet alleen maken we mooie mat zwarte producten waarmee we huizen verrijken, ook verrijken we graag de wereld. Een deel van de winst van elke aankoop wordt dan ook geschonken aan goede doelen. We steunen doelen zoals The Family Smith en Save The Children. Deze doelen stimuleren de ontwikkelen van kinderen in en rond Australië en verstrekken onderwijs.

Geïnteresseerd in de aankoop van één van onze producten?
Onze producten zijn te koop in onze online winkel op www.meir.com.au of via een van onze vele dealers.

 

Klantenservice
De Australische klantenservice van Meir Black:
sales@meir.com.au

 
Wil je liever in het Nederlands geholpen worden?
Neem dan contact op met onze Nederlandse Meir dealer Mastello!
 

Mastello Showroom
2e Loswal 14
1216 BC Hilversum
Bereikbaar op dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 – 17:00 via 035-7502882.
Je kunt ook ons altijd mailen op info@mastello.nl.

 

© Copyright Meir Australia 2015
Fotografie door Rom Anthonis
Styling door Karen Spiteri van Kaiko Interiors
Installatie door Garcia Plumbing & Gasfitting
Website en afbeeldingen zijn eigendom van Meir Australia
Meir™ trade mark van Meir Australia Pty Ltd

WELS-watermark